Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City ThunderLos Angeles LakersOklahoma City Thunder

🏀 2024-03-05 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Oklahoma City Thunder samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Oklahoma City Thunder sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Oklahoma City Thunder, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2024-03-05. Hjemmeholdet kommer med 33 sejre ud af de sidste 61 spillede kampe, mens Oklahoma City Thunder har en vinderrate på 0.695 procent fra de sidste 59 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 2 sejre på hjemmebane, mens Oklahoma City Thunder har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -0.4 point, mens Oklahoma City Thunder har en gennemsnitlig pointforskel på 7.9 point:

  • Los Angeles Lakers: 117.2 gennemsnitspoint for, 117.6 gennemsnitspoint imod
  • Oklahoma City Thunder: 121.2 gennemsnitspoint for, 113.3 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultater
2024-01-16 Los Angeles Lakers 112 – 105 Oklahoma City Thunder
2023-12-24 Oklahoma City Thunder 120 – 129 Los Angeles Lakers
2023-12-01 Oklahoma City Thunder 133 – 110 Los Angeles Lakers
2023-03-25 Los Angeles Lakers 116 – 111 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Oklahoma City Thunder-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Oklahoma City Thunder kampen?