Los Angeles Lakers vs Washington Wizards

Los Angeles Lakers vs Washington WizardsLos Angeles LakersWashington Wizards

🏀 2024-03-01 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-03-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-03-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2024-03-01. Hjemmeholdet kommer med 31 sejre ud af de sidste 59 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.155 procent fra de sidste 58 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 2 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -0.5 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -9.9 point:

  • Los Angeles Lakers: 116.9 gennemsnitspoint for, 117.4 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 114.3 gennemsnitspoint for, 124.2 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Washington Wizards:

Dato Resultater
2022-12-19 Los Angeles Lakers 119 – 117 Washington Wizards
2022-12-05 Washington Wizards 119 – 130 Los Angeles Lakers
2022-03-20 Washington Wizards 127 – 119 Los Angeles Lakers
2022-03-12 Los Angeles Lakers 122 – 109 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Washington Wizards kampen?