Lyon-Villeurbanne vs Barcelona

Lyon-Villeurbanne vs BarcelonaLyon-VilleurbanneBarcelona

🏀 2024-04-12 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Lyon-Villeurbanne og Barcelona samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Lyon-Villeurbanne vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Barcelona sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Barcelona, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2024-04-12. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Barcelona har en vinderrate på 0.679 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 sejre på hjemmebane, mens Barcelona har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Lyon-Villeurbanne en gennemsnitlig pointforskel på 6.9 point, mens Barcelona har en gennemsnitlig pointforskel på 7.4 point:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.2 gennemsnitspoint for, 78.3 gennemsnitspoint imod
  • Barcelona: 87.8 gennemsnitspoint for, 80.4 gennemsnitspoint imod

Lyon-Villeurbanne vs Barcelona H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Lyon-Villeurbanne og Barcelona:

Dato Resultater
2023-12-01 Barcelona 101 – 92 Lyon-Villeurbanne
2023-01-11 Lyon-Villeurbanne 75 – 82 Barcelona
2022-12-09 Barcelona 74 – 75 Lyon-Villeurbanne
2022-01-27 Barcelona 84 – 71 Lyon-Villeurbanne

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Lyon-Villeurbanne vs Barcelona-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lyon-Villeurbanne – Barcelona kampen?