Lyon-Villeurbanne vs Monaco

Lyon-Villeurbanne vs MonacoLyon-VilleurbanneMonaco

🏀 2024-03-28 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Monaco Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Lyon-Villeurbanne og Monaco samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Monaco kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Monaco kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Lyon-Villeurbanne vs Monaco?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Monaco sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Lyon-Villeurbanne vs Monaco kampprognoser

Kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Monaco, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2024-03-28. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 26 spillede kampe, mens Monaco har en vinderrate på 0.923 procent fra de sidste 26 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 sejre på hjemmebane, mens Monaco har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Lyon-Villeurbanne en gennemsnitlig pointforskel på 6.6 point, mens Monaco har en gennemsnitlig pointforskel på 11.8 point:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.8 gennemsnitspoint for, 78.2 gennemsnitspoint imod
  • Monaco: 85.8 gennemsnitspoint for, 74.0 gennemsnitspoint imod

Lyon-Villeurbanne vs Monaco H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Lyon-Villeurbanne og Monaco:

Dato Resultater
2024-02-13 Monaco 92 – 82 Lyon-Villeurbanne
2024-02-06 Monaco 89 – 71 Lyon-Villeurbanne
2023-11-10 Monaco 80 – 70 Lyon-Villeurbanne
2023-10-01 Lyon-Villeurbanne 79 – 87 Monaco

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Lyon-Villeurbanne vs Monaco-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lyon-Villeurbanne – Monaco kampen?