Manchester City Tilbud

Spil på et hvilket som helst Cityresultat og få pengene tilbage fra Betsafe hvis det bliver uafgjort! Ja, vi ved altid hvad vi gør, men hvis tingene går lidt galt, så er det rart at have en forsikring. Så spil på det korrekte resultat (fx 2-1) på en hvilken som helst City-kamp, og hvis den ender uafgjort, så får du pengene tilbage.

Sådan gør du:

manchester-city-tilbud– Spil på den korrekte score på en hvilken som helst Manchester City kamp. (Væddemål skal sættes på et pre-match korrekt resultat (IKKE 1. halvleg Ciffertips) marked i en Manchester City kamp.)
– Hvis kampen ender uafgjort efter 90 minutter, så får du pengene tilbage
– Hvis kampen ender med uafgjort score(1-1, 2-2 osv MEN IKKE 0-0), så er man berettiget til en refusion på op til 250,- kr (Eur 25,- / USD 25,-). Resultatet gælder for de første 90 minutter + eventuel tillægstid
– Glem ikke, at du får pengene tilbage på alle Citys Premier League kampe du spiller på, og som ender uafgjort, helt til slutningen af december!

[button color=”blue” url=”http://www.clicksys247.com/go/betsafe.php” target=”_blank” rel=”nofollow”]Besøg Betsafe Nu[/button]

For at være berettiget til dette tilbud skal kunden placere et væddemål på den pre-match korrekt resultat (IKKE 1. halvleg Ciffertips) marked i en Manchester City kamp. En tilbagebetaling vil kun blive givet, hvis en kunde har en taber korrekt score satsning på en bestemt Manchester City kamp, der ender i en score uafgjort (IKKE 0-0) Enhver fremtidig eller tidligere resultater af Manchester city tæller ikke dette tilbud. Dette tilbud gælder for alle officielle Manchester City kampe dog ikke venskabskampe. Kvalificerede væddemål med minimum odds 1.5 er berettiget til dette tilbud. Hvis kampen ender med uafgjort score(1-1, 2-2 osv MEN IKKE 0-0), så er kunden berettiget til en refusion på op til 250,- kr (Eur 25,- / USD 25,-). Maksimal refusion for denne kampagne er 250,-, kunden kan placere så mange væddemål, som ønsket, på den korrekte score markedet, dog er maksimum refusionen for hver kamp 250,- kr.