Manchester City vs Luton Town

Manchester City vs Luton TownManchester CityLuton Town

⚽ 2024-04-13 – Premier League

 

Manchester City vs Luton Town Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester City vs Luton Town væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Luton Town kampen spillet i Premier League den 2024-04-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester City vs Luton Town væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Luton Town kampen spillet i Premier League den 2024-04-13 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Manchester City vs Luton Town?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Manchester City vs Luton Town, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Manchester City vs Luton Town kampprognoser

Kampen mellem Manchester City og Luton Town spilles den 2024-04-13. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Pep Guardiola der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Luton Town har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester City vs Luton Town, tog Manchester City 0 sejre hjemme, mens Luton Town har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester City: n/a
  • for Luton Town: n/a

Manchester City vs Luton Town H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester City og Luton Town:

Dato Resultater
2024-02-27 Luton Town 2 – 6 Manchester City
2023-12-10 Luton Town 1 – 2 Manchester City
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester City vs Luton Town H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester City vs Luton Town kampen?