Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons

Memphis Grizzlies vs Detroit PistonsMemphis GrizzliesDetroit Pistons

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Memphis Grizzlies og Detroit Pistons samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Memphis Grizzlies og Detroit Pistons sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons kampprognoser

Kampen mellem Memphis Grizzlies og Detroit Pistons, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-04-06. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 76 spillede kampe, mens Detroit Pistons har en vinderrate på 0.171 procent fra de sidste 76 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Memphis Grizzlies med 1 sejre på hjemmebane, mens Detroit Pistons har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Memphis Grizzlies en gennemsnitlig pointforskel på -6.9 point, mens Detroit Pistons har en gennemsnitlig pointforskel på -8.8 point:

  • Memphis Grizzlies: 106 gennemsnitspoint for, 112.9 gennemsnitspoint imod
  • Detroit Pistons: 110.6 gennemsnitspoint for, 119.4 gennemsnitspoint imod

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Memphis Grizzlies og Detroit Pistons:

Dato Resultater
2024-04-02 Detroit Pistons 108 – 110 Memphis Grizzlies
2023-12-07 Detroit Pistons 102 – 116 Memphis Grizzlies
2022-12-10 Memphis Grizzlies 114 – 103 Detroit Pistons
2022-12-05 Detroit Pistons 112 – 122 Memphis Grizzlies

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Memphis Grizzlies – Detroit Pistons kampen?