Memphis Grizzlies vs Houston Rockets

Memphis Grizzlies vs Houston RocketsMemphis GrizzliesHouston Rockets

🏀 2024-02-15 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Memphis Grizzlies og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-02-15. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 54 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.453 procent fra de sidste 53 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Memphis Grizzlies med 1 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Memphis Grizzlies en gennemsnitlig pointforskel på -6.4 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point:

  • Memphis Grizzlies: 106.7 gennemsnitspoint for, 113.1 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 113.3 gennemsnitspoint for, 112.6 gennemsnitspoint imod

Memphis Grizzlies vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Memphis Grizzlies og Houston Rockets:

Dato Resultater
2023-12-16 Memphis Grizzlies 96 – 103 Houston Rockets
2023-12-14 Houston Rockets 117 – 104 Memphis Grizzlies
2023-11-23 Houston Rockets 111 – 91 Memphis Grizzlies
2023-03-25 Memphis Grizzlies 151 – 114 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Memphis Grizzlies vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Memphis Grizzlies vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Memphis Grizzlies og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Memphis Grizzlies vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Memphis Grizzlies vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Memphis Grizzlies vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Memphis Grizzlies og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Memphis Grizzlies – Houston Rockets kampen?