Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Memphis Grizzlies vs Los Angeles LakersMemphis GrizzliesLos Angeles Lakers

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Memphis Grizzlies og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Memphis Grizzlies og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem Memphis Grizzlies og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-28. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 72 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.556 procent fra de sidste 72 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Memphis Grizzlies med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Memphis Grizzlies en gennemsnitlig pointforskel på -6.9 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på 0.1 point:

  • Memphis Grizzlies: 105.9 gennemsnitspoint for, 112.8 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 117.8 gennemsnitspoint for, 117.7 gennemsnitspoint imod

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Memphis Grizzlies og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2024-01-06 Los Angeles Lakers 113 – 127 Memphis Grizzlies
2023-11-15 Los Angeles Lakers 134 – 107 Memphis Grizzlies
2023-07-15 Los Angeles Lakers 69 – 100 Memphis Grizzlies
2023-04-29 Los Angeles Lakers 125 – 85 Memphis Grizzlies

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers kampen?