Midtjylland vs Brøndby

Midtjylland vs BrøndbyMidtjyllandBrøndby

⚽ 2024-05-05 – Superliga

 

Midtjylland vs Brøndby Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Midtjylland vs Brøndby væddemålstips

Vores forudsigelse for Midtjylland vs Brøndby kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Midtjylland vs Brøndby væddemålstips

Vores forudsigelse for Midtjylland vs Brøndby kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Midtjylland vs Brøndby?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Midtjylland vs Brøndby, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Midtjylland vs Brøndby kampprognoser

Kampen mellem Midtjylland og Brøndby spilles den 2024-05-05. Dette Superliga møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner T. Thomasberg der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Brøndby har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Midtjylland vs Brøndby, tog Midtjylland 0 sejre hjemme, mens Brøndby har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Midtjylland: n/a
  • for Brøndby: n/a

Midtjylland vs Brøndby H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Midtjylland og Brøndby:

Dato Resultater
2024-04-21 Brøndby 2 – 1 Midtjylland
2024-02-18 Brøndby 1 – 0 Midtjylland
2023-08-20 Midtjylland 0 – 1 Brøndby
2023-02-27 Midtjylland 0 – 1 Brøndby

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Midtjylland vs Brøndby H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Midtjylland vs Brøndby kampen?