Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves vs Dallas MavericksMinnesota TimberwolvesDallas Mavericks

🏀 2024-06-04 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-06-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-06-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-06-04. Hjemmeholdet kommer med 56 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.61 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Minnesota Timberwolves med 0 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Minnesota Timberwolves en gennemsnitlig pointforskel på 6.5 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 2.3 point:

  • Minnesota Timberwolves: 113 gennemsnitspoint for, 106.5 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 117.9 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2024-05-31 Minnesota Timberwolves 103 – 124 Dallas Mavericks
2024-05-29 Dallas Mavericks 100 – 105 Minnesota Timberwolves
2024-05-27 Dallas Mavericks 116 – 107 Minnesota Timberwolves
2024-05-25 Minnesota Timberwolves 108 – 109 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks kampen?