Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons

Minnesota Timberwolves vs Detroit PistonsMinnesota TimberwolvesDetroit Pistons

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Minnesota Timberwolves og Detroit Pistons samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Minnesota Timberwolves og Detroit Pistons sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons kampprognoser

Kampen mellem Minnesota Timberwolves og Detroit Pistons, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-28. Hjemmeholdet kommer med 49 sejre ud af de sidste 71 spillede kampe, mens Detroit Pistons har en vinderrate på 0.167 procent fra de sidste 72 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Minnesota Timberwolves med 1 sejre på hjemmebane, mens Detroit Pistons har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Minnesota Timberwolves en gennemsnitlig pointforskel på 6.7 point, mens Detroit Pistons har en gennemsnitlig pointforskel på -9.1 point:

  • Minnesota Timberwolves: 113.2 gennemsnitspoint for, 106.5 gennemsnitspoint imod
  • Detroit Pistons: 111.1 gennemsnitspoint for, 120.2 gennemsnitspoint imod

Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Minnesota Timberwolves og Detroit Pistons:

Dato Resultater
2024-01-18 Detroit Pistons 117 – 124 Minnesota Timberwolves
2023-01-12 Detroit Pistons 135 – 118 Minnesota Timberwolves
2023-01-01 Minnesota Timberwolves 104 – 116 Detroit Pistons
2022-02-06 Minnesota Timberwolves 118 – 105 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Minnesota Timberwolves vs Detroit Pistons-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Minnesota Timberwolves – Detroit Pistons kampen?