Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Minnesota Timberwolves vs Houston RocketsMinnesota TimberwolvesHouston Rockets

🏀 2024-04-03 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Minnesota Timberwolves og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Minnesota Timberwolves og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Minnesota Timberwolves og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-04-03. Hjemmeholdet kommer med 51 sejre ud af de sidste 74 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.514 procent fra de sidste 74 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Minnesota Timberwolves med 2 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Minnesota Timberwolves en gennemsnitlig pointforskel på 6.7 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 1.6 point:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 gennemsnitspoint for, 106.2 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 114.2 gennemsnitspoint for, 112.6 gennemsnitspoint imod

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Minnesota Timberwolves og Houston Rockets:

Dato Resultater
2024-02-05 Minnesota Timberwolves 111 – 90 Houston Rockets
2024-01-06 Houston Rockets 95 – 122 Minnesota Timberwolves
2023-01-24 Houston Rockets 119 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-01-22 Minnesota Timberwolves 113 – 104 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Minnesota Timberwolves – Houston Rockets kampen?