Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail BlazersMinnesota TimberwolvesPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-05 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Minnesota Timberwolves og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Minnesota Timberwolves og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem Minnesota Timberwolves og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-03-05. Hjemmeholdet kommer med 42 sejre ud af de sidste 60 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.288 procent fra de sidste 59 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Minnesota Timberwolves med 1 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Minnesota Timberwolves en gennemsnitlig pointforskel på 7.1 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -8.1 point:

  • Minnesota Timberwolves: 113.7 gennemsnitspoint for, 106.6 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 107.5 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Minnesota Timberwolves og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2024-02-16 Portland Trail Blazers 91 – 128 Minnesota Timberwolves
2024-02-14 Portland Trail Blazers 109 – 121 Minnesota Timberwolves
2024-01-13 Minnesota Timberwolves 116 – 93 Portland Trail Blazers
2023-04-02 Minnesota Timberwolves 105 – 107 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Minnesota Timberwolves vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Minnesota Timberwolves – Portland Trail Blazers kampen?