Monaco vs Valencia

Monaco vs ValenciaMonacoValencia

🏀 2024-03-22 – Euroleague

 

Monaco vs Valencia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Monaco og Valencia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Monaco vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Monaco vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Monaco vs Valencia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Monaco og Valencia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Monaco vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Monaco og Valencia, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2024-03-22. Hjemmeholdet kommer med 23 sejre ud af de sidste 25 spillede kampe, mens Valencia har en vinderrate på 0.600 procent fra de sidste 25 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Monaco med 1 sejre på hjemmebane, mens Valencia har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Monaco en gennemsnitlig pointforskel på 11.6 point, mens Valencia har en gennemsnitlig pointforskel på 2.0 point:

  • Monaco: 85.5 gennemsnitspoint for, 73.9 gennemsnitspoint imod
  • Valencia: 82.2 gennemsnitspoint for, 80.2 gennemsnitspoint imod

Monaco vs Valencia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Monaco og Valencia:

Dato Resultater
2023-10-06 Valencia 70 – 65 Monaco
2023-03-24 Monaco 90 – 79 Valencia
2022-11-11 Valencia 89 – 84 Monaco
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Monaco vs Valencia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Monaco – Valencia kampen?