New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers

New Orleans Pelicans vs Cleveland CavaliersNew Orleans PelicansCleveland Cavaliers

🏀 2024-03-14 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-14. Hjemmeholdet kommer med 39 sejre ud af de sidste 64 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.631 procent fra de sidste 65 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 0 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 5.3 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 4 point:

  • New Orleans Pelicans: 116.4 gennemsnitspoint for, 111.1 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 113.7 gennemsnitspoint for, 109.7 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2023-12-22 Cleveland Cavaliers 104 – 123 New Orleans Pelicans
2023-02-11 New Orleans Pelicans 107 – 118 Cleveland Cavaliers
2023-01-16 Cleveland Cavaliers 113 – 103 New Orleans Pelicans
2022-02-01 Cleveland Cavaliers 93 – 90 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Cleveland Cavaliers kampen?