New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers

New Orleans Pelicans vs Los Angeles LakersNew Orleans PelicansLos Angeles Lakers

🏀 2024-04-14 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 20:30 GMT-tid den 2024-04-14. Hjemmeholdet kommer med 49 sejre ud af de sidste 81 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.568 procent fra de sidste 81 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 1 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 4.7 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point:

  • New Orleans Pelicans: 115.2 gennemsnitspoint for, 110.5 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 118 gennemsnitspoint for, 117.6 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2024-02-10 Los Angeles Lakers 139 – 122 New Orleans Pelicans
2024-01-01 New Orleans Pelicans 129 – 109 Los Angeles Lakers
2023-12-08 Los Angeles Lakers 133 – 89 New Orleans Pelicans
2023-03-15 New Orleans Pelicans 108 – 123 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers kampen?