New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers

New Orleans Pelicans vs Portland Trail BlazersNew Orleans PelicansPortland Trail Blazers

🏀 2024-03-17 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-17. Hjemmeholdet kommer med 39 sejre ud af de sidste 65 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.288 procent fra de sidste 66 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 1 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 4.9 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -8 point:

  • New Orleans Pelicans: 116.1 gennemsnitspoint for, 111.2 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 107.7 gennemsnitspoint for, 115.7 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2024-02-11 Portland Trail Blazers 84 – 93 New Orleans Pelicans
2023-03-28 Portland Trail Blazers 90 – 124 New Orleans Pelicans
2023-03-12 New Orleans Pelicans 127 – 110 Portland Trail Blazers
2023-03-02 Portland Trail Blazers 110 – 121 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers kampen?