New York Knicks vs Brooklyn Nets

New York Knicks vs Brooklyn NetsNew York KnicksBrooklyn Nets

🏀 2024-04-13 – NBA

 

New York Knicks vs Brooklyn Nets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New York Knicks og Brooklyn Nets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New York Knicks vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New York Knicks vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New York Knicks vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New York Knicks og Brooklyn Nets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New York Knicks vs Brooklyn Nets kampprognoser

Kampen mellem New York Knicks og Brooklyn Nets, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-04-13. Hjemmeholdet kommer med 47 sejre ud af de sidste 79 spillede kampe, mens Brooklyn Nets har en vinderrate på 0.4 procent fra de sidste 80 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New York Knicks med 1 sejre på hjemmebane, mens Brooklyn Nets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New York Knicks en gennemsnitlig pointforskel på 4.6 point, mens Brooklyn Nets har en gennemsnitlig pointforskel på -2.7 point:

  • New York Knicks: 112.7 gennemsnitspoint for, 108.1 gennemsnitspoint imod
  • Brooklyn Nets: 110.7 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod

New York Knicks vs Brooklyn Nets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New York Knicks og Brooklyn Nets:

Dato Resultater
2024-03-23 New York Knicks 105 – 93 Brooklyn Nets
2024-01-24 Brooklyn Nets 103 – 108 New York Knicks
2023-12-21 Brooklyn Nets 102 – 121 New York Knicks
2023-07-09 Brooklyn Nets 98 – 80 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New York Knicks vs Brooklyn Nets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New York Knicks – Brooklyn Nets kampen?