New York Knicks vs Detroit Pistons

New York Knicks vs Detroit PistonsNew York KnicksDetroit Pistons

🏀 2024-03-26 – NBA

 

New York Knicks vs Detroit Pistons Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New York Knicks og Detroit Pistons samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New York Knicks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New York Knicks vs Detroit Pistons væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs Detroit Pistons kampen, som spilles i NBA den 2024-03-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New York Knicks vs Detroit Pistons?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New York Knicks og Detroit Pistons sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New York Knicks vs Detroit Pistons kampprognoser

Kampen mellem New York Knicks og Detroit Pistons, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-03-26. Hjemmeholdet kommer med 42 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Detroit Pistons har en vinderrate på 0.169 procent fra de sidste 71 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New York Knicks med 2 sejre på hjemmebane, mens Detroit Pistons har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New York Knicks en gennemsnitlig pointforskel på 4 point, mens Detroit Pistons har en gennemsnitlig pointforskel på -8.8 point:

  • New York Knicks: 111.8 gennemsnitspoint for, 107.8 gennemsnitspoint imod
  • Detroit Pistons: 111.3 gennemsnitspoint for, 120.1 gennemsnitspoint imod

New York Knicks vs Detroit Pistons H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New York Knicks og Detroit Pistons:

Dato Resultater
2024-02-27 New York Knicks 113 – 111 Detroit Pistons
2023-12-01 New York Knicks 118 – 112 Detroit Pistons
2023-01-15 Detroit Pistons 104 – 117 New York Knicks
2022-11-30 Detroit Pistons 110 – 140 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New York Knicks vs Detroit Pistons-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New York Knicks – Detroit Pistons kampen?