Nottingham Forest vs Newcastle United

Nottingham Forest vs Newcastle UnitedNottingham ForestNewcastle United

⚽ 2024-02-10 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Newcastle United Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Nottingham Forest vs Newcastle United væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2024-02-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Nottingham Forest vs Newcastle United væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2024-02-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Nottingham Forest vs Newcastle United?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Nottingham Forest vs Newcastle United, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Nottingham Forest vs Newcastle United kampprognoser

Kampen mellem Nottingham Forest og Newcastle United spilles den 2024-02-10. Dette Premier League møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner Nuno Espírito Santo der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Newcastle United har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Nottingham Forest vs Newcastle United, tog Nottingham Forest 1 sejre hjemme, mens Newcastle United har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Newcastle United: n/a

Nottingham Forest vs Newcastle United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Nottingham Forest og Newcastle United:

Dato Resultater
2023-12-26 Newcastle United 1 – 3 Nottingham Forest
2023-03-17 Nottingham Forest 1 – 2 Newcastle United
2022-08-06 Newcastle United 2 – 0 Nottingham Forest
2018-08-29 Nottingham Forest 3 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Nottingham Forest vs Newcastle United H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Nottingham Forest vs Newcastle United kampen?