Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets

Oklahoma City Thunder vs Houston RocketsOklahoma City ThunderHouston Rockets

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-28. Hjemmeholdet kommer med 50 sejre ud af de sidste 71 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.507 procent fra de sidste 71 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 1 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 7.4 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 1.8 point:

  • Oklahoma City Thunder: 120.3 gennemsnitspoint for, 112.9 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 114.2 gennemsnitspoint for, 112.4 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Houston Rockets:

Dato Resultater
2024-02-28 Oklahoma City Thunder 112 – 95 Houston Rockets
2024-02-26 Houston Rockets 110 – 123 Oklahoma City Thunder
2023-12-07 Houston Rockets 110 – 101 Oklahoma City Thunder
2023-07-11 Oklahoma City Thunder 92 – 105 Houston Rockets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Houston Rockets kampen?