Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans

Oklahoma City Thunder vs New Orleans PelicansOklahoma City ThunderNew Orleans Pelicans

🏀 2024-05-05 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-05-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-05-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 05:00 GMT-tid den 2024-05-05. Hjemmeholdet kommer med 57 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.598 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 2 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 7.4 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 4.4 point:

  • Oklahoma City Thunder: 120.1 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 115.1 gennemsnitspoint for, 110.7 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2024-04-30 New Orleans Pelicans 89 – 97 Oklahoma City Thunder
2024-04-27 New Orleans Pelicans 85 – 106 Oklahoma City Thunder
2024-04-25 Oklahoma City Thunder 124 – 92 New Orleans Pelicans
2024-04-22 Oklahoma City Thunder 94 – 92 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans kampen?