Olimpia Milano vs Fenerbahce

Olimpia Milano vs FenerbahceOlimpia MilanoFenerbahce

🏀 2024-03-22 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Fenerbahce Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olimpia Milano og Fenerbahce samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olimpia Milano vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olimpia Milano vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olimpia Milano vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olimpia Milano og Fenerbahce sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Olimpia Milano vs Fenerbahce kampprognoser

Kampen mellem Olimpia Milano og Fenerbahce, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-22. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 23 spillede kampe, mens Fenerbahce har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olimpia Milano med 0 sejre på hjemmebane, mens Fenerbahce har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olimpia Milano en gennemsnitlig pointforskel på 5.9 point, mens Fenerbahce har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Olimpia Milano: 79.0 gennemsnitspoint for, 73.1 gennemsnitspoint imod
  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod

Olimpia Milano vs Fenerbahce H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olimpia Milano og Fenerbahce:

Dato Resultater
2023-10-06 Fenerbahce 85 – 82 Olimpia Milano
2023-03-21 Fenerbahce 75 – 82 Olimpia Milano
2022-11-24 Olimpia Milano 72 – 82 Fenerbahce
2022-02-03 Olimpia Milano 60 – 71 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olimpia Milano vs Fenerbahce-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpia Milano – Fenerbahce kampen?