Olimpia Milano vs Partizan

Olimpia Milano vs PartizanOlimpia MilanoPartizan

🏀 2024-03-08 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Partizan Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olimpia Milano og Partizan samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olimpia Milano vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olimpia Milano vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olimpia Milano vs Partizan?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olimpia Milano og Partizan sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Olimpia Milano vs Partizan kampprognoser

Kampen mellem Olimpia Milano og Partizan, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-08. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Partizan har en vinderrate på procent fra de sidste spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olimpia Milano med 1 sejre på hjemmebane, mens Partizan har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olimpia Milano en gennemsnitlig pointforskel på 7.1 point, mens Partizan har en gennemsnitlig pointforskel på point:

  • Olimpia Milano: 79.5 gennemsnitspoint for, 72.4 gennemsnitspoint imod
  • Partizan: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod

Olimpia Milano vs Partizan H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olimpia Milano og Partizan:

Dato Resultater
2023-12-07 Partizan 82 – 69 Olimpia Milano
2023-03-09 Olimpia Milano 76 – 62 Partizan
2022-10-18 Partizan 75 – 80 Olimpia Milano
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olimpia Milano vs Partizan-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpia Milano – Partizan kampen?