Olympique Marseille vs Nantes

Olympique Marseille vs NantesOlympique MarseilleNantes

⚽ 2024-03-10 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Nantes Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Olympique Marseille vs Nantes væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Marseille vs Nantes kampen spillet i Ligue 1 den 2024-03-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Olympique Marseille vs Nantes væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Marseille vs Nantes kampen spillet i Ligue 1 den 2024-03-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Olympique Marseille vs Nantes?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Olympique Marseille vs Nantes, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Olympique Marseille vs Nantes kampprognoser

Kampen mellem Olympique Marseille og Nantes spilles den 2024-03-10. Dette Ligue 1 møde starter kl. 19:45 GMT. Holdet ledes af træner J. Gasset der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Nantes har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Olympique Marseille vs Nantes, tog Olympique Marseille 2 sejre hjemme, mens Nantes har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Nantes: n/a

Olympique Marseille vs Nantes H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Olympique Marseille og Nantes:

Dato Resultater
2023-09-01 Nantes 1 – 1 Olympique Marseille
2023-02-01 Nantes 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-20 Olympique Marseille 2 – 1 Nantes
2022-04-20 Olympique Marseille 3 – 2 Nantes

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Olympique Marseille vs Nantes H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympique Marseille vs Nantes kampen?