Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers

Orlando Magic vs Cleveland CavaliersOrlando MagicCleveland Cavaliers

🏀 2024-01-23 – NBA

 

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Orlando Magic og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-23. Hjemmeholdet kommer med 22 sejre ud af de sidste 42 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.625 procent fra de sidste 40 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Orlando Magic med 1 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Orlando Magic en gennemsnitlig pointforskel på 0.5 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 3.8 point:

  • Orlando Magic: 111.9 gennemsnitspoint for, 111.4 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 113.7 gennemsnitspoint for, 110 gennemsnitspoint imod

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Orlando Magic og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2023-12-12 Orlando Magic 104 – 94 Cleveland Cavaliers
2023-12-07 Cleveland Cavaliers 121 – 111 Orlando Magic
2023-10-13 Cleveland Cavaliers 105 – 108 Orlando Magic
2023-04-07 Orlando Magic 94 – 118 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Orlando Magic og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Orlando Magic vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Orlando Magic og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Orlando Magic – Cleveland Cavaliers kampen?