Panathinaikos vs Barcelona

Panathinaikos vs BarcelonaPanathinaikosBarcelona

🏀 2024-03-22 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Barcelona Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Barcelona samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Barcelona sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Panathinaikos vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Barcelona, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:15 GMT-tid den 2024-03-22. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Barcelona har en vinderrate på 0.640 procent fra de sidste 25 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 0 sejre på hjemmebane, mens Barcelona har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 16.1 point, mens Barcelona har en gennemsnitlig pointforskel på 7.1 point:

  • Panathinaikos: 85.7 gennemsnitspoint for, 69.6 gennemsnitspoint imod
  • Barcelona: 87.6 gennemsnitspoint for, 80.5 gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Barcelona H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Barcelona:

Dato Resultater
2023-11-03 Barcelona 80 – 72 Panathinaikos
2023-03-23 Panathinaikos 74 – 88 Barcelona
2022-12-16 Barcelona 74 – 68 Panathinaikos
2022-02-03 Barcelona 86 – 60 Panathinaikos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Barcelona-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Barcelona kampen?