Panathinaikos vs Fenerbahce

Panathinaikos vs FenerbahcePanathinaikosFenerbahce

🏀 2024-05-24 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Fenerbahce Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Fenerbahce samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Fenerbahce sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Panathinaikos vs Fenerbahce kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Fenerbahce, der spilles i Euroleague, starter kl. 16:00 GMT-tid den 2024-05-24. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 27 spillede kampe, mens Fenerbahce har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 1 sejre på hjemmebane, mens Fenerbahce har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 15.0 point, mens Fenerbahce har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Panathinaikos: 85.6 gennemsnitspoint for, 70.6 gennemsnitspoint imod
  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Fenerbahce H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Fenerbahce:

Dato Resultater
2024-02-09 Panathinaikos 74 – 63 Fenerbahce
2023-10-17 Fenerbahce 83 – 69 Panathinaikos
2023-09-16 Panathinaikos 66 – 79 Fenerbahce
2023-01-10 Panathinaikos 88 – 94 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Fenerbahce-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Fenerbahce kampen?