Partizan vs Bayern

Partizan vs BayernPartizanBayern

🏀 2024-02-08 – Euroleague

 

Partizan vs Bayern kampprognoser

Kampen mellem Partizan og Bayern, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-02-08. Hjemmeholdet kommer med sejre ud af de sidste spillede kampe, mens Bayern har en vinderrate på 0.824 procent fra de sidste 17 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Partizan med 1 sejre på hjemmebane, mens Bayern har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Partizan en gennemsnitlig pointforskel på point, mens Bayern har en gennemsnitlig pointforskel på 12.6 point:

  • Partizan: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod
  • Bayern: 88.9 gennemsnitspoint for, 76.3 gennemsnitspoint imod

Partizan vs Bayern H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Partizan og Bayern:

Dato Resultater
2023-11-15 Bayern 94 – 85 Partizan
2023-09-24 Bayern 99 – 95 Partizan
2023-02-09 Bayern 71 – 82 Partizan
2022-12-29 Partizan 83 – 77 Bayern

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Partizan vs Bayern-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Partizan vs Bayern Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Partizan og Bayern samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Partizan vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Partizan vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Partizan vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Partizan vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Partizan vs Bayern?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Partizan og Bayern sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Partizan – Bayern kampen?