Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves

Phoenix Suns vs Minnesota TimberwolvesPhoenix SunsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-04-06. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 76 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.697 procent fra de sidste 76 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Phoenix Suns med 2 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Phoenix Suns en gennemsnitlig pointforskel på 3 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 7.1 point:

  • Phoenix Suns: 116.9 gennemsnitspoint for, 113.9 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gennemsnitspoint for, 106 gennemsnitspoint imod

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-11-16 Phoenix Suns 133 – 115 Minnesota Timberwolves
2023-03-30 Phoenix Suns 107 – 100 Minnesota Timberwolves
2023-01-14 Minnesota Timberwolves 121 – 116 Phoenix Suns
2022-11-10 Minnesota Timberwolves 117 – 129 Phoenix Suns

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves kampen?