Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Portland Trail Blazers vs Denver NuggetsPortland Trail BlazersDenver Nuggets

🏀 2024-03-24 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-03-24. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.7 procent fra de sidste 70 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -8.2 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 4.6 point:

  • Portland Trail Blazers: 107.6 gennemsnitspoint for, 115.8 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 114.7 gennemsnitspoint for, 110.1 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2024-02-24 Portland Trail Blazers 112 – 127 Denver Nuggets
2024-02-05 Denver Nuggets 112 – 103 Portland Trail Blazers
2024-02-03 Denver Nuggets 120 – 108 Portland Trail Blazers
2023-01-18 Denver Nuggets 122 – 113 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Denver Nuggets kampen?