Portland Trail Blazers vs Houston Rockets

Portland Trail Blazers vs Houston RocketsPortland Trail BlazersHouston Rockets

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-04-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-04-13. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 79 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.494 procent fra de sidste 79 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -8.7 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 0.9 point:

  • Portland Trail Blazers: 106.8 gennemsnitspoint for, 115.5 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 114.2 gennemsnitspoint for, 113.3 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Houston Rockets:

Dato Resultater
2024-03-26 Houston Rockets 110 – 92 Portland Trail Blazers
2024-03-09 Portland Trail Blazers 107 – 123 Houston Rockets
2024-01-25 Houston Rockets 131 – 137 Portland Trail Blazers
2023-07-07 Houston Rockets 100 – 99 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Houston Rockets kampen?