Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers

Portland Trail Blazers vs Los Angeles ClippersPortland Trail BlazersLos Angeles Clippers

🏀 2024-03-23 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-03-23. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens Los Angeles Clippers har en vinderrate på 0.632 procent fra de sidste 68 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Clippers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -8.2 point, mens Los Angeles Clippers har en gennemsnitlig pointforskel på 4 point:

  • Portland Trail Blazers: 107.6 gennemsnitspoint for, 115.8 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Clippers: 116.5 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers:

Dato Resultater
2024-03-21 Portland Trail Blazers 103 – 116 Los Angeles Clippers
2023-12-12 Los Angeles Clippers 132 – 127 Portland Trail Blazers
2023-10-26 Los Angeles Clippers 123 – 111 Portland Trail Blazers
2023-04-08 Los Angeles Clippers 136 – 125 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers kampen?