Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans

Portland Trail Blazers vs New Orleans PelicansPortland Trail BlazersNew Orleans Pelicans

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-04-10. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 78 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.59 procent fra de sidste 78 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -8.7 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point:

  • Portland Trail Blazers: 106.9 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 115 gennemsnitspoint for, 110.5 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2024-03-16 New Orleans Pelicans 126 – 107 Portland Trail Blazers
2024-02-11 Portland Trail Blazers 84 – 93 New Orleans Pelicans
2023-03-28 Portland Trail Blazers 90 – 124 New Orleans Pelicans
2023-03-12 New Orleans Pelicans 127 – 110 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans kampen?