PSG vs Barcelona

PSG vs BarcelonaPSGBarcelona

⚽ 2024-04-10 – UEFA Champions League

 

PSG vs Barcelona Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

PSG vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for PSG vs Barcelona kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-04-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

PSG vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for PSG vs Barcelona kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-04-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på PSG vs Barcelona?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på PSG vs Barcelona, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

PSG vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem PSG og Barcelona spilles den 2024-04-10. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Luis Enrique der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Barcelona har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem PSG vs Barcelona, tog PSG 1 sejre hjemme, mens Barcelona har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for PSG: n/a
  • for Barcelona: n/a

PSG vs Barcelona H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem PSG og Barcelona:

Dato Resultater
2021-03-10 PSG 1 – 1 Barcelona
2021-02-16 Barcelona 1 – 4 PSG
2017-03-08 Barcelona 6 – 1 PSG
2017-02-14 PSG 4 – 0 Barcelona

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke PSG vs Barcelona H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til PSG vs Barcelona kampen?