Randers vs Viborg

Randers vs ViborgRandersViborg

⚽ 2024-05-15 – Superliga

 

Randers vs Viborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Randers vs Viborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Randers vs Viborg kampen spillet i Superliga den 2024-05-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Randers vs Viborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Randers vs Viborg kampen spillet i Superliga den 2024-05-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Randers vs Viborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Randers vs Viborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Randers vs Viborg kampprognoser

Kampen mellem Randers og Viborg spilles den 2024-05-15. Dette Superliga møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner R. Bertelsen der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Viborg har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Randers vs Viborg, tog Randers 1 sejre hjemme, mens Viborg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Randers: n/a
  • for Viborg: n/a

Randers vs Viborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Randers og Viborg:

Dato Resultater
2024-04-28 Viborg 0 – 0 Randers
2024-03-03 Viborg 3 – 0 Randers
2023-08-25 Randers 1 – 0 Viborg
2023-05-15 Randers 0 – 2 Viborg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Randers vs Viborg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Randers vs Viborg kampen?