Rayo Vallecano vs Osasuna

Rayo Vallecano vs OsasunaRayo VallecanoOsasuna

⚽ 2024-04-20 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Osasuna Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Rayo Vallecano vs Osasuna væddemålstips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Osasuna kampen spillet i La Liga den 2024-04-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Rayo Vallecano vs Osasuna væddemålstips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Osasuna kampen spillet i La Liga den 2024-04-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Rayo Vallecano vs Osasuna?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Rayo Vallecano vs Osasuna, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Rayo Vallecano vs Osasuna kampprognoser

Kampen mellem Rayo Vallecano og Osasuna spilles den 2024-04-20. Dette La Liga møde starter kl. 14:15 GMT. Holdet ledes af træner Iñigo Pérez der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Osasuna har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Rayo Vallecano vs Osasuna, tog Rayo Vallecano 1 sejre hjemme, mens Osasuna har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Osasuna: n/a

Rayo Vallecano vs Osasuna H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Rayo Vallecano og Osasuna:

Dato Resultater
2023-12-15 Osasuna 1 – 0 Rayo Vallecano
2023-04-14 Rayo Vallecano 2 – 1 Osasuna
2022-09-04 Osasuna 2 – 1 Rayo Vallecano
2022-02-12 Rayo Vallecano 0 – 3 Osasuna

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Rayo Vallecano vs Osasuna H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Rayo Vallecano vs Osasuna kampen?