RB Leipzig vs Borussia Dortmund

RB Leipzig vs Borussia DortmundRB LeipzigBorussia Dortmund

⚽ 2024-04-27 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Borussia Dortmund Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

RB Leipzig vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for RB Leipzig vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

RB Leipzig vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for RB Leipzig vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på RB Leipzig vs Borussia Dortmund?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på RB Leipzig vs Borussia Dortmund, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

RB Leipzig vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem RB Leipzig og Borussia Dortmund spilles den 2024-04-27. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner M. Rose der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem RB Leipzig vs Borussia Dortmund, tog RB Leipzig 2 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for RB Leipzig: n/a
  • for Borussia Dortmund: n/a

RB Leipzig vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem RB Leipzig og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2023-12-09 Borussia Dortmund 2 – 3 RB Leipzig
2023-04-05 RB Leipzig 2 – 0 Borussia Dortmund
2023-03-03 Borussia Dortmund 2 – 1 RB Leipzig
2022-09-10 RB Leipzig 3 – 0 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke RB Leipzig vs Borussia Dortmund H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til RB Leipzig vs Borussia Dortmund kampen?