Real Madrid vs Deportivo Alavés

Real Madrid vs Deportivo AlavésReal MadridDeportivo Alavés

⚽ 2024-05-14 – La Liga

 

Real Madrid vs Deportivo Alavés Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Madrid vs Deportivo Alavés væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2024-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Madrid vs Deportivo Alavés væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2024-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Madrid vs Deportivo Alavés?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Madrid vs Deportivo Alavés, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Real Madrid vs Deportivo Alavés kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Deportivo Alavés spilles den 2024-05-14. Dette La Liga møde starter kl. 19:30 GMT. Holdet ledes af træner C. Ancelotti der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Deportivo Alavés har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Madrid vs Deportivo Alavés, tog Real Madrid 1 sejre hjemme, mens Deportivo Alavés har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Madrid: n/a
  • for Deportivo Alavés: n/a

Real Madrid vs Deportivo Alavés H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Madrid og Deportivo Alavés:

Dato Resultater
2023-12-21 Deportivo Alavés 0 – 1 Real Madrid
2022-02-19 Real Madrid 3 – 0 Deportivo Alavés
2021-08-14 Deportivo Alavés 1 – 4 Real Madrid
2021-01-23 Deportivo Alavés 1 – 4 Real Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Madrid vs Deportivo Alavés H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid vs Deportivo Alavés kampen?