Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv

Real Madrid vs Maccabi Tel AvivReal MadridMaccabi Tel Aviv

🏀 2024-01-30 – Euroleague

 

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Maccabi Tel Aviv, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-01-30. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Maccabi Tel Aviv har en vinderrate på 0.571 procent fra de sidste 7 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Real Madrid med 1 sejre på hjemmebane, mens Maccabi Tel Aviv har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Real Madrid en gennemsnitlig pointforskel på 11.0 point, mens Maccabi Tel Aviv har en gennemsnitlig pointforskel på 7.3 point:

  • Real Madrid: 89.5 gennemsnitspoint for, 78.5 gennemsnitspoint imod
  • Maccabi Tel Aviv: 90.7 gennemsnitspoint for, 83.4 gennemsnitspoint imod

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Real Madrid og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultater
2023-11-28 Maccabi Tel Aviv 70 – 99 Real Madrid
2023-04-13 Maccabi Tel Aviv 100 – 96 Real Madrid
2023-01-06 Real Madrid 98 – 65 Maccabi Tel Aviv
2022-04-26 Maccabi Tel Aviv 76 – 87 Real Madrid

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Real Madrid og Maccabi Tel Aviv samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Real Madrid vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Real Madrid og Maccabi Tel Aviv sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid – Maccabi Tel Aviv kampen?