Real Madrid vs Panathinaikos

Real Madrid vs PanathinaikosReal MadridPanathinaikos

🏀 2024-02-29 – Euroleague

 

Real Madrid vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Real Madrid og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Real Madrid vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Real Madrid vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Real Madrid vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Real Madrid og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Real Madrid vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:45 GMT-tid den 2024-02-29. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 0.944 procent fra de sidste 18 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Real Madrid med 1 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Real Madrid en gennemsnitlig pointforskel på 10.9 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 15.3 point:

  • Real Madrid: 89.2 gennemsnitspoint for, 78.3 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 84.8 gennemsnitspoint for, 69.5 gennemsnitspoint imod

Real Madrid vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Real Madrid og Panathinaikos:

Dato Resultater
2023-12-07 Panathinaikos 78 – 90 Real Madrid
2023-02-01 Real Madrid 83 – 68 Panathinaikos
2022-10-06 Panathinaikos 68 – 71 Real Madrid
2022-03-31 Panathinaikos 87 – 86 Real Madrid

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Real Madrid vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid – Panathinaikos kampen?