Roma vs Bayer Leverkusen

Roma vs Bayer LeverkusenRomaBayer Leverkusen

⚽ 2024-05-02 – UEFA Europa League

 

Roma vs Bayer Leverkusen Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Roma vs Bayer Leverkusen væddemålstips

Vores forudsigelse for Roma vs Bayer Leverkusen kampen spillet i UEFA Europa League den 2024-05-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Roma vs Bayer Leverkusen væddemålstips

Vores forudsigelse for Roma vs Bayer Leverkusen kampen spillet i UEFA Europa League den 2024-05-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Roma vs Bayer Leverkusen?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Roma vs Bayer Leverkusen, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Roma vs Bayer Leverkusen kampprognoser

Kampen mellem Roma og Bayer Leverkusen spilles den 2024-05-02. Dette UEFA Europa League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner D. De Rossi der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayer Leverkusen har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Roma vs Bayer Leverkusen, tog Roma 2 sejre hjemme, mens Bayer Leverkusen har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Roma: N. Pisilli(1 goals/match);
  • for Bayer Leverkusen: n/a

Roma vs Bayer Leverkusen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Roma og Bayer Leverkusen:

Dato Resultater
2023-05-18 Bayer Leverkusen 0 – 0 Roma
2023-05-11 Roma 1 – 0 Bayer Leverkusen
2015-11-04 Roma 3 – 2 Bayer Leverkusen
2015-10-20 Bayer Leverkusen 4 – 4 Roma

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Roma vs Bayer Leverkusen H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Roma vs Bayer Leverkusen kampen?