Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks

Sacramento Kings vs Milwaukee BucksSacramento KingsMilwaukee Bucks

🏀 2024-03-13 – NBA

 

Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Sacramento Kings og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Sacramento Kings og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Sacramento Kings og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-03-13. Hjemmeholdet kommer med 36 sejre ud af de sidste 63 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.646 procent fra de sidste 65 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Sacramento Kings med 1 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Sacramento Kings en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 3.8 point:

  • Sacramento Kings: 118.2 gennemsnitspoint for, 117.9 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 120.9 gennemsnitspoint for, 117.1 gennemsnitspoint imod

Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Sacramento Kings og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2024-01-15 Milwaukee Bucks 143 – 142 Sacramento Kings
2023-07-15 Sacramento Kings 92 – 84 Milwaukee Bucks
2023-03-14 Sacramento Kings 124 – 133 Milwaukee Bucks
2022-12-08 Milwaukee Bucks 126 – 113 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Sacramento Kings vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sacramento Kings – Milwaukee Bucks kampen?