San Antonio Spurs vs Golden State Warriors

San Antonio Spurs vs Golden State WarriorsSan Antonio SpursGolden State Warriors

🏀 2024-03-12 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-12. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 64 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.524 procent fra de sidste 63 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 0 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -7.7 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på 1.7 point:

  • San Antonio Spurs: 112.6 gennemsnitspoint for, 120.3 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 118.7 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2024-03-10 Golden State Warriors 113 – 126 San Antonio Spurs
2023-11-25 Golden State Warriors 118 – 112 San Antonio Spurs
2023-10-21 Golden State Warriors 117 – 122 San Antonio Spurs
2023-04-01 Golden State Warriors 130 – 115 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Golden State Warriors kampen?