Sevilla vs Barcelona

Sevilla vs BarcelonaSevillaBarcelona

⚽ 2024-05-26 – La Liga

 

Sevilla vs Barcelona Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sevilla vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Barcelona kampen spillet i La Liga den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sevilla vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Barcelona kampen spillet i La Liga den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Sevilla vs Barcelona?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Sevilla vs Barcelona, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Sevilla vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Sevilla og Barcelona spilles den 2024-05-26. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Quique Sánchez Flores der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Barcelona har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sevilla vs Barcelona, tog Sevilla 0 sejre hjemme, mens Barcelona har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sevilla: n/a
  • for Barcelona: n/a

Sevilla vs Barcelona H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sevilla og Barcelona:

Dato Resultater
2023-09-29 Barcelona 1 – 0 Sevilla
2023-02-05 Barcelona 3 – 0 Sevilla
2022-09-03 Sevilla 0 – 3 Barcelona
2022-04-03 Barcelona 1 – 0 Sevilla

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sevilla vs Barcelona H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sevilla vs Barcelona kampen?