Sheffield United vs Tottenham Hotspur

Sheffield United vs Tottenham HotspurSheffield UnitedTottenham Hotspur

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Sheffield United vs Tottenham Hotspur Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur væddemålstips

Vores forudsigelse for Sheffield United vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur væddemålstips

Vores forudsigelse for Sheffield United vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Sheffield United vs Tottenham Hotspur?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Sheffield United vs Tottenham Hotspur, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Sheffield United vs Tottenham Hotspur kampprognoser

Kampen mellem Sheffield United og Tottenham Hotspur spilles den 2024-05-19. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner C. Wilder der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Tottenham Hotspur har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sheffield United vs Tottenham Hotspur, tog Sheffield United 1 sejre hjemme, mens Tottenham Hotspur har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sheffield United: n/a
  • for Tottenham Hotspur: n/a

Sheffield United vs Tottenham Hotspur H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sheffield United og Tottenham Hotspur:

Dato Resultater
2023-09-16 Tottenham Hotspur 2 – 1 Sheffield United
2023-03-01 Sheffield United 1 – 0 Tottenham Hotspur
2021-05-02 Tottenham Hotspur 4 – 0 Sheffield United
2021-01-17 Sheffield United 1 – 3 Tottenham Hotspur

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sheffield United vs Tottenham Hotspur H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sheffield United vs Tottenham Hotspur kampen?