Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten

Stuttgart vs HBW Balingen-WeilstettenStuttgartHBW Balingen-Weilstetten

🤾 2024-05-16 – Bundesliga

 

Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten Forudsigelser

Vi kan hurtigt se på hold mod hold resultaterne for Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten-kampen og beregne sandsynligheden kampvinderen for denne håndboldkamp.

Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Stuttgart - HBW Balingen-Weilstetten-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-05-16. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for Stuttgart - HBW Balingen-Weilstetten-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-05-16. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Før du satser på kampvinderen, anbefaler vi, at du gennemgår mere detaljerede statistikker. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af HandballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvilken bookmaker skal du bruge til at spille på Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten?

Nedenfor er nogle anbefalede hjemmesider, der giver dig mulighed for at placere matchvinder-væddemål på Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten, såvel som andre væddemålsmarkeder såsom over/under, ulige/lige, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Disse operatører anbefales baseret på brancheerfaring og brugeranmeldelser. Disse bookmakere tilbyder også bonusser til nye kunder og er gode til væddemål på fodbold, håndbold og andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten kampprognoser

Bundesliga’s Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten kamp begynder kl. 17:00 GMT den 2024-05-16. Holdet fra Stuttgart har 10 sejre ud af de 29 sidste kampe, mens udeholdet har vundet 4 kampe i de sidste 27 kampe.

Stuttgart har 31.5 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.4 gennemsnitspoint imod. HBW Balingen-Weilstetten på den anden side kommer med 29.0 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.0 gennemsnitspoint imod:

  • Stuttgart: 29 kampe spillet med 10 sejre, 19 tab, 2 uafgjorte i den nationale liga
  • HBW Balingen-Weilstetten: 27 kampe spillet med 4 sejre, 23 tab, uafgjorte i den nationale liga

Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten H2H resultater

De sidste 4 hold mod hold håndboldkampe mellem Stuttgart og HBW Balingen-Weilstetten havde følgende resultater:

Data Resultater
2023-09-05 HBW Balingen-Weilstetten 29 – 28 Stuttgart
2022-04-07 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 28 Stuttgart
2021-10-17 Stuttgart 27 – 26 HBW Balingen-Weilstetten
n/a n/a

Hold mod hold data for Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten er bedre præsenteret på HandballStats247, hvor forskellige andre kamp- og ligaresultater tilbydes.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Stuttgart vs HBW Balingen-Weilstetten kampen?