Team FOG Naestved vs Svendborg

Team FOG Naestved vs SvendborgTeam FOG NaestvedSvendborg

🏀 2024-03-18 – Basketligaen

 

Team FOG Naestved vs Svendborg Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Team FOG Naestved og Svendborg samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Team FOG Naestved vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Team FOG Naestved vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Team FOG Naestved vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Team FOG Naestved vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Team FOG Naestved vs Svendborg?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Team FOG Naestved og Svendborg sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Team FOG Naestved vs Svendborg kampprognoser

Kampen mellem Team FOG Naestved og Svendborg, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:15 GMT-tid den 2024-03-18. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Svendborg har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Team FOG Naestved med 2 sejre på hjemmebane, mens Svendborg har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Team FOG Naestved en gennemsnitlig pointforskel på 14.9 point, mens Svendborg har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Team FOG Naestved: 96.5 gennemsnitspoint for, 81.6 gennemsnitspoint imod
  • Svendborg: 92.1 gennemsnitspoint for, 80.9 gennemsnitspoint imod

Team FOG Naestved vs Svendborg H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Team FOG Naestved og Svendborg:

Dato Resultater
2024-02-01 Team FOG Naestved 86 – 76 Svendborg
2023-11-05 Svendborg 91 – 89 Team FOG Naestved
2023-04-20 Team FOG Naestved 90 – 82 Svendborg
2023-03-20 Svendborg 105 – 115 Team FOG Naestved

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Team FOG Naestved vs Svendborg-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Team FOG Naestved – Svendborg kampen?