Torino vs Frosinone

Torino vs FrosinoneTorinoFrosinone

⚽ 2024-04-21 – Serie A

 

Torino vs Frosinone Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Torino vs Frosinone væddemålstips

Vores forudsigelse for Torino vs Frosinone kampen spillet i Serie A den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Torino vs Frosinone væddemålstips

Vores forudsigelse for Torino vs Frosinone kampen spillet i Serie A den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Torino vs Frosinone?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Torino vs Frosinone, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Torino vs Frosinone kampprognoser

Kampen mellem Torino og Frosinone spilles den 2024-04-21. Dette Serie A møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner I. Juric der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Frosinone har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Torino vs Frosinone, tog Torino 1 sejre hjemme, mens Frosinone har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Torino: n/a
  • for Frosinone: n/a

Torino vs Frosinone H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Torino og Frosinone:

Dato Resultater
2023-12-10 Frosinone 0 – 0 Torino
2023-11-02 Torino 1 – 2 Frosinone
2019-03-10 Frosinone 1 – 2 Torino
2018-10-05 Torino 3 – 2 Frosinone

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Torino vs Frosinone H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Torino vs Frosinone kampen?